Sunday, May 16, 2010

Täidetud paprikad

Midagi paprika armastajatele, retsepti sain ämma käest Serbiast, maitseb väga hästi, eriti kui tema teeb ;-)

Koostisosad:
Paprikaid u 6 või kuipalju parasjagu vaja, suuremaid paprikaid läheb vähem ja väikseid rohkem.
pool kilo hakkliha
klaasitäis riisi, toorest
pool liitrit tomatimahla
1 suur sibul
1 spl jahu
1 liiter vett (umbestäpselt, vett pane niipalju, et parikad kaetud saaksid)
maitseaineid sinu maitse järgi, soola, pipart, peterselli jms

Tegemine:
Sega hakkliha hakitud sibula, maitseainete ja riisiga.
Topi segu puhastatud paprikate sisse, ära väga täis pressi, riis paisub ju.
Lase suures potis vesi keema.
Sega sisse jahu, tomatimahl ja veidi soola.
Pane paprikad tomatimahla vette ja keeda kuni riis on valmis ja paprika pehme.
Kui hakkliha jäi üle võid teha lihapallid ja panna ka vette keema.
Head isu!

No comments:

Post a Comment